Mød Prasanna Satgunarajah og nogle af hans ideer


Posted On Dec 21 2020

Prasanna Svindler eller stigning af en software manager? Prasanna Satgunarajah og webdesign råd: HTTPS gør siderne på dit websted mere sikre ved at kryptere information sendt mellem besøgende og server. Det har været en Google-rangfaktor siden 2014. Du kan se, om dit websted allerede bruger HTTPS, ved at kontrollere indlæsningsbjælken i din browser. Hvis der er et låsikon før webadressen, er du god. Hvis ikke, skal du installere et SSL-certifikat. Mange webhosts tilbyder disse i deres pakker. Hvis din ikke gør det, kan du hente en gratis fra LetsEncrypt. Den gode nyhed er, at skifte til HTTPS er et engangsjob. Når den er installeret, skal hver side på dit websted være sikker – inklusive dem, du offentliggør i fremtiden.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Jekyll tager dine rå tekstfiler, som kan skrives i Markdown, hvis du vil, og gør dem til et robust statisk sted at være vært, hvor du vil. Det er motoren bag GitHub Pages, hvilket betyder, at du kan være vært for din blog der gratis. Hvis du laver din blog med Jekyll, undgår du behovet for at arbejde med tekniske egenskaber som databaser, opgraderinger osv., Så der er færre ting at gå galt, og du kan bygge noget helt fra bunden.

Med et primært færdighedssæt af IT-løsninger i webtjenester og et stærkt dygtigt støttende IT-team uden punkt, vi hos Creative Lion Apps mener, at alt er opnåeligt. Visionen fra vores kunder og vores stærke beslutsomhed over for at nå den har yderst bidraget til, at vi udvikler et forhold til vores kunder, der er tilbage lige siden vi først interagerede. Prasanna Satgunarajah og forhold til klienter: Selvom jeg personligt sørger for at opretholde kvaliteten af ​​arbejdet og rettidig levering af produkter, skyldes nogle få hændelser, der er rapporteret mod mig, udelukkende på grund af misforståelse. Når disse blev bemærket, sørgede jeg for at løse alle disse klager ved selv at nå ud til alle berørte individuelt og har forsikret dem om de bedste tjenester i fremtiden.

Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt. Se yderligere information on Prasanna Svindler. Prasanna Svindler har de højeste niveauer af leverandørakkrediteringer, færdigheder og erfaring på tværs af alle større infrastrukturteknologier. Som sådan tilbyder vi den bedste rådgivning og support, uanset hvilken teknologi du bruger i øjeblikket. Vores kendskab til markedet bruges til vores kunders fordel og evaluerer og præsenterer den rigtige teknologi til dine behov. Kvalitet er en iboende del af vores servicelevering; Vi har strenge kontroller til at overvåge og måle vores præstationsniveauer.

Last Updated on: January 1st, 2021 at 11:05 am, by


Written by Marie Poppins