Hög kvalitet furu trappa design onlinetjänster


Posted On Jun 30 2022

Topp trappdesign onlineföretag ? Designa din trappa enkelt & smidigt online: Vår fabrik tillverkar din drömtrappa – välj design, material och mått. Vi erbjuder stora valmöjligheter med kvalitet och detaljer i fokus. Köp direkt online med hemleverans. Med 4 veckors leveranstid inom hela Sverige: Vi levererar till fast pris inom hela Sverige med en normal leveranstid på 4 veckor. I dessa tider har det under vissa perioder varit brist på trämaterial runt om i landet. Vi har dock i dagsläget ett välfyllt lager, och ser inga indikationer på längre leveranstider på våra trätrappor just nu. Läs mer information at Trappa pris. Olika träslag: Ek, ask, furu eller bok. Hos oss kan du anpassa trappens alla delar precis som du vill ha det.

Under medeltida krigsföring var en större del av arméerna beväpnade med svärd och tillhyggen, något som soldaterna bar med höger hand. För att effektivt kontra potentiella anfallare byggdes spiraltrappor i klockans riktning. Detta resulterar i att den som bestiger trappan får hålla eventuella vapen i sin vänsterhand. Samtidigt får den som går ned för trappan hålla sitt vapen i högerhand. Med andra ord ett effektivt sätt att skaffa sig fler fördelar vid försvar.

Det har gjorts studier och undersökningar med syfte att påvisa optimala mått. Dessa typer av mått som innebär en minimal ansträngning vid användning av trappan för så många personer som möjligt, oavsett längd. Studien visade att måtten 170 millimeter i steghöjd och 290 millimeter i steglängd ger den mest bekväma trappan i teorin. En annan studie visar hur den optimala steghöjden är 183 millimeter för såväl långa som korta personer, och att detta är att eftersträva för att maximera komforten för så många som möjligt. Självklart är inte dessa de enda acceptabla måtten, men för att ta reda på en optimal korrelation mellan djup och höjd används trappformeln.

Planering av ny trappa: Vi vet att det är mycket att tänka på när du ska planera din nya trappa. Detta oavsett om du bygga en helt ny eller byta ut din befintliga trappa. Inte sällan sammanfaller detta med en större renovering där många små beslut tillsammans lätt blir överväldigande. Vi på Stepsta vill göra det så enkelt som möjligt att både designa och beställa din nya trappa så att du får mer tid över till annat! Här visar vi upp inspirerande inomhusbilder på våra trätrappor – svängda U-trappor, L-trappor och raka trappor. Funderar du på att köpa ny trappa? Vi är en modern trapptillverkare som bygger prisvärda drömtrappor och lösningar för alla – t.ex. trappa inomhus, källartrappa, inbyggd trappa, trappa för litet utrymme, trappa till loft m.fl. Se pris och köp direkt i vår trappkonfigurator. Upptäck ytterligare information at stepsta.se.

Erbjuder ni andra färger och bets än vad som finns i er Online Designer? Ja, ladda hem vår färgkarta på bets här. Gällande täckmålning så erbjuder vi alla RAL-färger. Ange kommentar i kassan, exempelvis ”Byt ut RAL 9010 till RAL 1013”, eller ”Byt ut bets 018 till 083-S”. Vi kan även erbjuda NCS-färger mot en extrakostnad – kontakta oss isåfall. Vad är det för tjocklek på era vangstycken och trappsteg? Vår standarddimension är 40 mm för både vangstycken och plansteg. Vi reserverar oss dock för att vårt budgetmaterial ”Furu ekonomi” i vissa fall kan ha 38 mm.

Last Updated on: July 15th, 2022 at 7:16 am, by


Written by Marian Vasilescu