Дизайн на уебсайт услуги през 2021 г.


Posted On Jun 22 2021

Оптимизация за търсачки услуги 2021? Новото съдържание – независимо дали е една страница или цял клъстер на теми – ви дава нов шанс да оправите всичко. Когато създавате нова страница, вложете значителна мисъл в нея заглавия, заглавки на съдържанието на страници, подзаглавия, имена на файлове с изображения и др. Предпочитайте ключови фрази с дълга опашка, които обикновено имат три или повече думи и ви дават възможност да се свържете с намерението на търсещия. Ще увеличите шансове за постигане на маркетингови цели за съдържание като трафик на уебсайт, брандиране, потенциални клиенти и продажби. През ноември 2020 г. Ahrefs сподели очарователни констатации от 1,9 милиарда заявки за търсене: Какво представляват ключовите думи с дълга опашка? Как да ги намерим и използваме. Диаграма от проучване на Ahrefs, показваща обемното търсене на фрази с дълги опашки от три или повече думи.

Преди беше, че хората намираха местен бизнес чрез отпечатаната директория Yellow Pages (за наша изненада , те все още съществуват, хаха). Но през 21-ви век онлайн директориите се превърнаха в повсеместна норма. Всички използвахме Yelp, за да намерим добри ястия, а в наши дни има още стотици онлайн директории. Тези директории се наричат ​​„цитати“ в света на SEO и се твърди, че представляват> 10% от местните фактори за класиране. Така че определено искате да бъдете включени във възможно най-много от тях и по-важното е да бъдете точно изброени във всяко цитиране.

Отзиви и оценки: Получаването на положителни отзиви и по-високи рейтинги е от полза за вашия бизнес в местното SEO. Местните отзиви не само повишават местната репутация на вашата компания, но и водят до потенциални нови потребители. Ако погледнете местния SERP, можете да видите рейтинги и отзиви, които имат своето място в местния пакет от 3 пакета. Качеството на отзивите оказва по-голямо влияние върху местното класиране при търсене. Прочети допълнително подробности на уебсайта изработка на онлайн магазин.

Все още не сте сигурни за разликата между евтино SEO и (добро) достъпно SEO? Вижте тази инфографика. С много по-големи SEO компании, които таксуват между $ 5K и $ 10K + на месец, за да оптимизират и управляват SEO кампаниите на клиентите, много малки бизнеси бяха оставени по същество сами. Алтернативата се превърнаха в летни нощни SEO компании, предлагащи евтини SEO пакети на ниски цени. Forbes съобщава, че качествена национална SEO кампания ще Ви осигури $ 2K / месец в ниския клас. След близо 2 десетилетия на провеждане на печеливши SEO кампании, можем да потвърдим това. Сенчестите SEO компании таксуват $ 99 / месец. И така, трябва да се запитате; ако някой ви продава Ferrari за $ 9 990, това далеч ли е близо до същия парк с топки като това, което очаквате да платите за Ferrari?

Нарастващото ниво на конкуренция означава, че сега бизнесът търси по-малки целеви пазари, където да процъфтява. И полагане на усилия да запечата тяхното онлайн присъствие в такива ниши. Следователно, с познаването на такива идеали, вашият домашен бизнес може да оптимизира, за да увеличи видимостта, в зависимост от местната ниша. От това сте сигурни, че ще спечелите конкурентно предимство пред останалите конкуренти, които все още не са идентифицирали по-малкия целеви пазар и все още се борят с повишената пазарна конкуренция. Вижте допълнително подробности на сайта https://izrabotkanasait.eu/.

Last Updated on: June 25th, 2021 at 2:46 pm, by


Written by Marian Vasilescu