Plidelig tomrerservice i Kobenhavn lige nu?


Posted On Mar 31 2022

Top tømrerservice i København 2022? Kontakt os gerne for en nærmere snak. Få et tilbud på din tømreropgave Har du en tømreropgave, som du gerne vil have vores hjælp til, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du behøver ikke have besluttet dig for noget, inden du ringer, da vi er åbne for en ganske uforpligtende snak med dig om den eller de tømreropgaver, som vi har brug for hjælp til. Om opgaven er i København, Roskilde, Glostrup eller et helt fjerde sted på Sjælland, kan vi hjælpe dig. Vi kører gerne for en opgave og pålægger dig ikke en masse i kørselsgebyr. Vi ønsker at være det attraktive og oplagte valg, når du skal finde en tømrer. Læs endnu mere information på Tømrerfirma.

Vi taler ikke jysk… Men vi er mindst lige så hårdtarbejdende Vi bestræber os i hvert fald på at gå lige så højt op i vores finish og kvalitet, som vores kollegaer i Jylland. Dertil ønsker vi også at matche dem på prisen, hvorfor vi har skruet så langt ned for vores priser som muligt. Du kan forvente at samarbejde med et tømrerfirma, der møder til tiden, overholder deadlines og som har en konstruktiv og åben dialog med dig. Opstår der derfor noget uventet, kan du være ganske tryg og sikker på, at det er noget, vi vender med dig.

Derudover skal vi også tage højde for, om gulvet er skævt eller om der er mange monteringsvinkler. Alt det tilsammen påvirker selvfølgelig prisen. Når det så er sagt, er vi blandt de billigste på markedet, når det kommer til montering af køkkener. Du kan derfor godt regne med, at vi vender tilbage på din henvendelse med et godt og fair tilbud, som er så fristende, at det er svært at sige nej til. Kunne du godt tænke dig at gøre noget ved dit køkken? Men har du ikke lyst til at smide pengene efter et helt nyt af slagsen? Det behøver du sådan set heller ikke. For du kan sagtens få dit nuværende køkken til at skinne på ny igen ved at renovere det.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til. Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Får jeg et skriftligt tilbud? Vi sender dig et skriftlig tilbud på mail, maks syv dage efter besigtigelsen. Tilbuddet Efter besigtigelsen afgiver vi et tilbud, hvor vi bestræber os på at have det samlede tilbud klar inden for 14 dage. I tilbudsfasen går vi efter at lave så præcis en tilbudspris som muligt. Du kan selv sætte fart i processen ved at have forberedt dig – fx fået udfærdiget relevante tegninger hos en arkitekt eller fået en ingeniør til at foretage eventuelle beregninger (hvis der skal flyttes vægge).

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til: Reparation eller montering af døre og vinduer Gulvlægning Renovering eller montering af køkken Opsætning af skillevægge Reparation eller opsætning af loft Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig. Opdag ekstra detaljer på https://jacobsen-byg.dk/.

Last Updated on: April 28th, 2022 at 8:41 am, by


Written by Amelia Whitehart